כשנפתח לכם הרעב..
באיזו עוד מסעדה בחיפה תוכלו לפתוח את הערב עם ארוחת ערב של מנות שף משובחות ולגלוש עם החגיגה אל תוך השעות הקטנות של הלילה? הכל החל בשנת 2003 כשליאת ורן החליטו להגשים את החלום ולגרום לקהל החיפאי והצפוני בכלל לחייך בכל ערב מחדש והצמד האוהב עושה את זה מאז ועד היום כבר 16 שנים, שנות אור במושגים של בירת הצפון. על פינת הרחובות סיני ושדרות מוריה הם פתחו את פאב ה – DUKE הנודע שאט אט החל לצבור קהל לקוחות קבוע ונאמן שמילא וממשיך למלא את המקום בחיוכים בכל ערב מחדש. הפאב הפך במהרה לפינה של שפיות בעבור אותם אלו שרצו לכמה שעות לשחרר את לחצי היומיום והשגרה השוחקת ולברוח אל בועה של טעמים, ריחות, אלכוהול משובח ומוסיקה שתמיד באה טוב באוזן. אמנם, לא על האווירה ואלכוהול בלבד יכול לשרוד מקום כל כך הרבה שנים, בפרט בחיפה שיש שיאמרו שהיא עיר קצת "מנומנמת" באופייה. אם המקום אינו מציע לקהל לקוחותיו את הערך המוסף לרוב, אם לא תמיד יאבד את זכות קיומו בקרב קהל הבליינים.
אותו ערך מוסף שהביאו אתם רן וליאת היה המנות שהגישו לצד האלכוהול שנשפך כמו מים. בעוד שכל שאר המקומות הציעו כמה בוטנים, בייגלה וזיתים לצד כוס הבירה או הקוקטייל הצמד לא הפסיק לחדש ולהפתיע את הקהל החיפאי עם מנות מעולות בתפריט הלילי, מנות שעם הזמן תפסו מקום של תהילה בעולם הקולינרי המקומי כמו ה – DUKE BURGER האגדי של המקום, הקלמארי על הפלנצ'ה וכבדי העוף ברוטב יין מרסלה המפורסמים שכל מסעדה בחיפה הייתה שמחה לשים את ידיה על המתכון שלהם.
חלום קולינרי שהפך למציאות
לא לקח זמן רב עד שהבליינים הבינו שהם חוזרים לפאב בכל ערב מחדש בזכות האוכל המדהים בעוד שהאלכוהול, המוסיקה והאווירה המחשמלת הפכו לתוספות של המנה העיקרית. כשרן וליאת הבינו את זה הם החליטו לעשות את אחד הצעדים שקיבתם של אלפי חיפאים עד היום מברכות עליהם ופתחו את ה – DUKE DAY, מסעדת השף שפתחה הזדמנות גם לאלו שאינם מרבים לצאת ולבלות בשעות הלילה, גם למשפחות שרוצות שהילדים ייהנו ויזכו לטעום מהאוכל המשובח וגם בכלל לכל מי שלא יכול להתאפק עד הלילה בשביל לרדת על הסטייק סנדוויץ' מחולל הפלאים או להזמין המבורגר בחיפה. אז בפעם הבאה שאתם חושבים על מסעדה בחיפה ולא רוצים להמר על הבילוי לכו על בטוח, והזמינו אצלנו מקום ב – DUKE DAY.