בר מסעדה מומלץ
לא תמיד ה – DUKE היה בר מסעדה בחיפה. בגלגולו הראשון הבר קבע את יתדותיו בתור פאב חיפאי עם אווירה אירית שמחה וחמה, אלכוהול משובח ותפריט מפנק. המקום שהוקם ב – 2003 על ידי רן וליאת, המייסדים והבעלים שלו הפך במהרה כמקום עלייה לרגל של הבליינים החיפאים והוביל את סצנת חיי הלילה של חיפה בכלל ואזור הפאבים הידוע – ציר מוריה. טיימינג זה עניין של תזמון אומרים… אז השכלנו בזמן ועמלנו ימים כלילות בבניית התפריט שלנו ויצא ככה שהעבודה השתלמה, כי יצא כך שהחיוך של האורחים שלנו לאחר הארוחה מאש שהוא לא פחות ממדהים. בין אם זה רק נשנוש קטן של סלט טרי או כריך ובין אם ארוחה מפנקת של דגים ופירות ים או בשרים איכותיים, דאגנו שאין אחד או אחת שלא ימצאו מנה לעמם.
מאז שנת 2003 העולם עבר מהפכות גדולות, הגלובליזציה דאגה לכך שנחשף לכל העולמות בכל תחום ובפרט התחום הקולינרי. תכניות כמו שום, פלפל ושמן זית של חיים כהן ומבשלים עם ישראל אהרוני היו החלוצות בתחום, הגלגול הבא הגיע בדמות תכניות הריאליטי כמו קרב סכינים, בייק אוף וכמובן מאסטר שף שפופולריות עד היום וכיום כל מנה ומנה זוכה ליחס של דוגמנית באינסטגרם ובפייסבוק. היינו בכל גלגול וגלגול ואף הקדמנו את זמננו עם מנות שכבר בשנים הראשונות שלנו היו יכולות לככב ברשתות החברתיות. הסוד שלנו הוא לא כזה כמוס, הוא פשוט. לכל יום שאנחנו קמים לעבודה אנחנו מתייחסים כיום חדש. יום בו אנחנו ממציאים את עצמנו מחדש, נשארים עם יד על הדופק על הכיוון אליו צועד העולם הקולינרי ובמקביל ממשיכים לטפח את המנות הקלאסיות שלנו שלעד יישארו רלוונטיות.
המחיר כן כולל שירות
אם לרגע נניח בצד את המנות המענגות, האלכוהול המשובח והמוזיקה שחודרת אל הנשמה, בלב שלם נגיד שה – DUKE מורכב מסך חיוכיו. 16 שנים שלא נתקלנו במישהו מהצוות שלנו שלא הגיע עם חיוך לעבודה, חייך בזמן העבודה ויצא עם חיוך לאחריה. אולי זה הסוד שלנו, התשוקה שלנו לגרום לאנשים לחייך, לדשן את בטנם ולהתנתק לרגע מהכביש הסואן שקוראים לא החיים. בואו לבקר אותנו ולהבין על מה אנחנו מדברים. הערב המושלם מחכה לכם במרחק צלצול קטן ושריון המקום. אנחנו גאים בעודה שהתחלנו בקטן בתור מסעדה מומלצת בחיפה הקטנה והפכנו למוסד קולינרי גדול שמביא שמחה גדולה לבאים לבקר בו.